Surefire Infusion System

Surefire® Infusion System er utviklet for å gi en målrettet levering av legemidler og kontrastmidler, gjennom Surefire’s traktformede utvidbare spiss i den distale enden. Surefire’s utvidbare spiss er utviklet for å kollapse med blodstrømmen fremover slik at legemidler kommer frem til ønsket målområde. Ved tilbake strømning eller økt trykk vil spissen ekspandere til og forme seg etter blodåreveggen. Dette øker mulighetene for målrettet levering, og gjør det mulig å embolisere med økt emboliserings effekt.

Surefire® Infusion System er 120 cm langt og kompatibelt med standard 0,018” guidewire, infusjonssprøyter, dreibare hemostatventiler (RHV/Tuohy Borst) og embolimidler (hydrogel mindre enn 700 μm og glassperler mindre enn 190 μm). Infusjonssystemet har et indre belegg av teflon for å gi en glatt overflate for passering av legemidler og andre hjelpemidler. Den ytre hylsen er hydrofilt belagt. Surefire’s traktformede utvidbare spiss er tilgjengelig i tre størrelser og er egnet til behandling av kar på 2 – 6 mm. Infusjonssystemets ytrediameter er o,o51” og indre diameter er 0,027”, og tåler injeksjonstrykk opp til 300 psi (2070 Kpa).

Surefire spesialkateter

Surefire® spesialkateter brukes til å lette innføring av diagnostiske legemidler. Det er utviklet for å kunne gi en fleksibel leveringsplattform under infusjonsprosedyrer. Med dette kateteret har man mulighet for å forme forskjellige kurve stiler og løsninger for å møte kliniske behov. Kateteret er 65 cm langt og er kompatibelt med guidewire opp til 0,038”. Kateterets indre diameter er 0,054”, og tåler injeksjonstrykk opp til 300 psi (2070 Kpa).

Les mer hos produsenten Surefire Medical.