Advancis

Advancis Medical er en britisk medisinsk utstyrsprodusent som er godt kjent internasjonalt for å utvikle, produsere og markedsføre en rekke avanserte sårpleieprodukter.

De var det første firmaet som introduserte medisinsk Manuka honning som medisinsk utstyr i Storbritannia. Siden 2004 har de samarbeidet med noen av verdens ledende eksperter på deres felt, pasienter og omsorgspersoner, for å utvikle løsninger på sårbehandlingsutfordringer. Deres sortiment har utvides stadig for å utnytte de nyeste fremskrittene innen materialteknologi og inkluderer nå myke silikonatraumatiske bandasjer, superabsorberende bandasjer (designet for å håndtere høye nivåer av eksudat og væske) og deres hydrofile skumbandasje lansert i 2011.

Siltape® er en myk silikontape som leveres i en praktisk rull med perforeringer. Perforeringene (hver 5 cm) gjør det enkelt å rive av biter uten behov for saks. Siltape kan brukes i de fleste situasjoner der vanlig tape brukes.

Den er utmerket på tørr, skjør og sensitiv hud. Det atraumatiske silikonet verner huden og kan enkelt tas av og festes igjen om man vil endre plasseringen. Den leveres i 2 og 4 cm bredde.

Advazorb Fixation® er en selvklebende Trakeostomibandasje for bruk etter dekanylering. Det er en absorberende bandasje med et mykt Silflex® silikon sårkontaktlag og kant, med PVC-knapp. Bandasjen har en hydrofil skumabsorberende pute som kan trekke til seg store mengder væske. Det myke silikonet vil klebe seg til den tilstøtende tørre huden, men ikke til et fuktig sår.

Activon Tube® inneholder 100% steril medisinsk Manuka honning (Leptospermum Scoparium). Den er helt uten tilsetninger og kommer fra New Zealand. Honningen er renset og sterilisert noe som gjør den egnet til påføring i sår. Manuka honningen debriderer og renser opp urene sår, minsker lukt samt gir et fuktig sårhelende miljø.

Activon Tube® brukes direkte på såret under sårbandasjer. I begynnelsen av behandlingen kan såret væske mye og en passende bandasje bør brukes, f.eks superabsorbent. Tuben oppbevares i romtemperatur.

Activon Tulle® er en viskøs kompress mettet med 100% medisinsk Manuka honning. Activon Tulle skaper et fuktig sårhelingsmiljø, fjerner lukt og har en antibakteriell effekt. Egnet for overfladiske eller granulære sår, samt for debridering eller rensing av nekrotisk eller urent vev.

Activon Tulle avgir honningen til sårområdet på en hensiktsmessig måte, slik at det også blir mulig for eksudat å passere. Den kan kuttes i størrelse og kan plasseres på begge sider, dermed er den lett å påføre. Kommer i 5x5cm og 10x10cm.

Actilite® er et tynt viskosenett med 99% medisinsk Manuka honning og 1% Manuka olje. Kompressen er utformet for å beskytte såret og akselerere helbredelsen samtidig som sårsekret kan passere gjennom kompressen. Den antibakterielle effekten av Actilite er oppnådd gjennom kombinasjonen av den høyverdige antibakterielle Manukahonningen og Manukaoljen. Denne kombinasjonen er vist i in vitro-studier å være effektiv mot en rekke mikroorganismer involvert i sårinfeksjoner. Finnes i størrelser fra 5x5cm til 30x60cm

Algivon®, Algivon Plus® og Algivon Plus® er en myk alginatkompress impregnert med 100% medisinsk Manukahonning. Alginatfibrene gir en vedvarende, langsom utskillelse av honningen. Algivon og Algivon Plus er gode for væskesår, da alginatet har evne til å absorbere uten at honning blir vasket bort. Forbindelsen er myk og føyelig, utmerket for hulrom samt debridring og rensing av nekrotiske og urene sår. Finnes i størrelsen 5x5cm, 10x10cm og 2,5x25cm.

For mer informasjon besøk produsenten.

2018-09-13T14:41:27+00:00