Nettbutikk

Etter 20 år med import og salg av medisinsk utstyr til sykehus i Norge, tilbyr vi nå et utvalg av våre produkter til privatpersoner og bedrifter. Vi har lang erfaring med produktene vi selger og kan dokumentere at alle produktene er CE-merket i henhold til lovverket.

Vi starter salget via denne enkle nettsiden hvor bestilling av produkter gjøres i skjemaet nederst på siden. Varene sendes ut 1-2 dager etter mottatt bestilling med fast fraktpris på kr. 49,- uavhengig av antall produkter. Har du noen spørsmål angående produktene eller bestillingen, ring oss gjerne på tlf 67 59 07 50.

Munnbind med høyest filtreringsgrad – pakke med 50 stk

Munnbindet forhindrer krysskontaminering i medisinske og kirurgiske situasjoner. 3 lag hvor det midterste er filtreringslaget. Munnbindet er medisinsk utstyr og godkjent til bruk for medisinsk bruk. Engangs, ikke steril, inneholder ikke latex.

Les mer

Visiofocus ®Pro

Berøringsfritt klinisk termometer

Visiofocus ®Pro er et berøringsfritt klinisk termometer, utviklet til bruk på sykehus. Det gir brukeren et enkelt verktøy for presis og hygienisk måling av temperatur.

Les mer

Principelle Celan

Lufttett pumpeflaske 30 gram

Hudpleiesalve basert på medisinsk mørk bokhvetehonning som inneholder aktive urte-ingredienser med dokumentert biologisk aktivitet.

Les mer

Veinlite® LED+

Håndholdt batteridrevet veneskanner

Veinlite® LED+ er en håndholdt batteridrevet veneskanner for å visualisere årer og overfladiske blodkar på voksne.

Les mer

Principelle Linosol

Medisinsk mørk bokhvete honning

Beskytter leppene mot ubehagelige forkjølelsessår og andre leppesår. Linosol inneholder bivoks som forhindrer og minimerer blemmene. Virker umiddelbart beroligende på utslettet og sår.

Les mer

Bestillingsskjema


Salgsbetingelser

Se våre salgsbetingelser (pdf)