Pris: 2.590,-

The Edge Blood Lactate Monitoring System er en håndholdt enhet som brukes til å måle laktatkonsentrasjonen i blodet. Denne enheten er spesielt utviklet for idrettsutøvere og trenere som ønsker nøyaktig å vurdere muskelkapasiteten for å forbedre atletisk ytelse.

EDGE blodlaktatmåleren benytter avansert biosensorteknologi for raskt og enkelt måle blodlaktatkonsentrasjonen. Måleren brukes av suksessfulle idrettsutøvere over hele verden for å øke deres prestasjoner. Ved hjelp av EDGE kan atletene og trenerne deres nøyaktig evaluere muskelkapasiteten og tilpasse treningsøkter for å optimalisere ytelsen.

The EDGE har blitt grundig testet for å sikre nøyaktige og pålitelige resultater. Måleren har en høy bestemmelseskoeffisient, som viser at den gir nøyaktige resultater hver gang du bruker den. The EDGE gir deg muligheten til å øke din atletiske ytelse ved å gi deg verdifull informasjon om din muskelkapasitet og treningsintensitet.

Resultater i mg/dL eller mmol/L
Måleområde: 6 – 200 mg/dL eller 0,7 – 22,2 mmol/L
Prøvevolum: 3 µL fullblod
Måletid: 45 sekunder
Hematokrit: 35% – 50%
Driftstemperatur: 10°C – 40°C
Oppbevaringstemperatur for teststrimler: 4°C – 30°C
Minnekapasitet: 300 sett med dato og tidspunkt
Minne: 300 testresultater
Vekt: 64g med batteri

EDGE Lactate Test Strips (Eske med 25)

Pris: 485,-

EDGE Lactate Test Strips er spesielt designet for kvantitativ måling av laktat i helblod i samarbeid med EDGE Lactate Meter. Hver eske med 25 strips kommer med sin egen kodebrikke, som passer i baksiden av måleren. Kodebrikken er kalibrert til hver eske med strips for å sikre maksimal testing nøyaktighet. Kodebrikken settes enkelt inn i baksiden av måleren før du bruker en ny eske med test strips.

Uåpnede teststrip-pakker bør oppbevares på et kjølig, tørt sted mellom 4° C og 30° C.

Stikkepen

Pris: 99,-

En stikkpen brukes til å ta blodprøver fra fingeren eller øret. Stikkpennen brukes med en lanset til å lage et lite hull i huden for å få tilgang til blodet. Stikkepennen har fem tydelige dybdeindikatorer som kan tilpasses etter behovet ditt. Den er utformet for å bidra til å minimere smerte, noe som gjør at brukerne oppfatter stikkepennen som mindre smertefull

Lansetter (50.stk)

Pris: 45,-

Lansetter til bruk med stikkpen. Ikke bruk lansetter på nytt. For å unngå infeksjon og sikre nøyaktige testresultater bør du bruke en ny lansett for hver test.

    Bestillingskjema

    Vi vet at dette bestillingskjema er litt unormalt for nettbutikker. Men vi selger vanligvis produkter til offentlige etater og ikke privat. Vi har derfor satt opp et enkelt skjema og følger deg opp manuelt. Vennligst skriv inn navn og antall du ønsker så vil du få en mail med betalingsinformasjon.