CO2-monitoren er designet for å være kompakt og bærbar og er egnet for bruk i en rekke forskjellige medisinske miljøer. CO2-monitoren er spesielt egnet for akuttransport, prehospital- og sykehustransport, på operasjonsstua og intensivavdelinger.

CO2-monitoren er svært rask og nøyaktig, med minimal oppvarmingstid. Den første verdien vil bli vist innen 5 sekunder etter at enheten er slått på og nøyaktige målinger vil bli vist etter 15 sekunder. Den er klar til bruk umiddelbart uten behov for kalibrering. Det er også mulig å koble til enheten via USB- og Blåtann-tilkoblinger (valgfritt). CO2-monitoren er kompatibel med flere forskjellige programvaresystemer og Blåtann-skrivere.

CO2-monitoren er også utstyrt med oppladbare batterier som gir en brukstid på opptil 10 timer. Enheten har også en stor skjerm som er godt synlig fra en avstand på mer enn fem meter.

Håndholdt Capnografi monitor Capno-H

Capno-H måler oksygenmetning, pulsfrekvens, ETCO2 og respirasjonsfrekvens. Den har to moduser: sidestream og mainstream og passer til kort- og langtidsovervåking av voksne, pediatri og spedbarn.

Capno-H er enkel å bruke og krever ingen kalibrering. Den kan brukes i mer enn 10 timer uten lading når alle parametere overvåkes kontinuerlig, takket være det oppladbare litiumbatteriet.

Automatisk atmosfærisk trykkkompensasjon sørger for nøyaktig overvåking, enten det er på bakken eller i lufta (for eksempel under helikopterredning).